lauantai 12. tammikuuta 2019

Bettebox tammikuu 2019

Niin sitä vaan potkaistiin eilen uusi vuosi käyntiin myös kauneusboksien saralla. Sain illalla käsiini tammikuun Betteboxin, mutta koska vietin eilen rentoa sushi-koti-iltaa, en halunnut sännätä kirjoittamaan tästä heti vaikka mieleni kovasti teki. Nyt kuitenkin boksi avattu ja vuorossa esittely. Jatkakaahan lukemista, jos haluatte tietää miten uudistunut Bette aloitti vuoden!





Joulukuun boksi oli totaalinen floppi ja odotinkin kovasti tätä tammikuun uudistunutta boksia. Pakettia noutaessa ajattelin jotenkin, että nyt boksin sisällön on pakko olla parempi, koska uudistukset tarkoittavat yleensä jotain hyvää ja Bette hehkutti kovasti somessa, että muutosta on tulossa. Paketti oli ainakin tosi painava, joten sisällä olisi jotain suurta. Jännittävää...


Boksin ulkoasu oli ainakin kokenut uudistuksen. Laatikossa oleva Betten logo oli vaihtunut ja visuaalisesti se minusta on nyt nuorekkaampi kuin ennen. Myös sisäkannen ilme oli kokenut uudistuksen ja uudet tekstit ovat hauskat ja raikkaat. Pakettikortti oli samanlainen kuin ennenkin ja tuo slogan sopii hyvin vuoden ensimmäiseen boksiin, sillä tästähän ne seikkailut todella alkavat!



Ja kyllä, kääreet avattuani sain todeta että tammikuun Bette on todellakin lunastanut kaikki odotukset. Sisältö oli minuta oikein hyvä ja oli ilo nähdä boksissa uusia merkkejä. Ainoa pieni miinus tuotteiden samankaltaisuudesta. Boksissa oli nimittäin kaksi kuorintavoidetta ja yksi kasvoputsari eli hyvin kasvonpuhdistus painotteinen näemmä. Toivottavasti nyt ei ihan heti tule kasvoputsareita, koska näidenkin käytössä menee hetki. Tätä tupla bookkausta lukuunottamatta boksi oli tosi kiva! Katsotaan tuotteet nyt yksitellen tarkemmin.



Boksin isoin tuote oli J.Mäki Professional Repair korjaava hiusnaamio. Tämä ravitsee, kosteuttaa ja silottaa hiuksia korjaten sen vaurioita. Kiva tuote minusta. Hyvin vähän olen mitään hiusnaamioita käyttänyt, joten ehdottomasti menee testattavaksi. Tämä oli täysikokoinen tuote ja arvoltaan 15,9€. Vaihtoehtona boksista on voinut saada merkin shampoon ja hoitoaineen. Kortissa lukee, että tuotteet on valittu sattumanvaraisesti. Tämä on minusta kiva kuulla, sillä minusta Betten tapa erotella tilaajat pitkäaikaisiin ja lyhytaikaisiin ja mihin lie, ei oikein ole toimiva tapa kohdella tilaajia. Joulukuussa esimerkiksi nähtiin todella epäoikeudenmukaisia bokseja, jossa pitkäaikaistilaajat saivat ns "huonomman" boksin. Minusta näiden kauneusboksien idea on siinä, että tuotteet joko valitaan sattumanvaraisesti tai kauneusprofiilin perusteella. Pitkäaikaistilaajille voi kehitellä niitä ylimääräisiä tuotteita tai muita etuja vuoden aikana, mutta tämä sattumanvaraisuus oli minusta hieno uudistus, jos se jää pysyväksi. Hienoa Bette!



Sitten se ensimmäinen kasvoputsari. Tämä oli Love Beauty & Planet Murumuru-voi ja ruusu- kuorintavoide. Pullo on täysikokoinen ja hyvin kaunis ulkoasultaan. Plussaa myös pumppuominaisuudesta, jolla on helppo annostella tuotetta kädelle ilman että sitä lurahtaa kerralla aivan liikaa. Tämä poistaa kuollutta ihosolukkoa ja epäpuhtauksia kirkastaen ihoa ja jättäen sille ihanan ruusuisen tuoksun. Tuoksu oli todellakin ihana, mutta ei liian voimakas. Tämä taitaa olla koko boksin lempparituotteeni. Tuote on täysin vegaani eikä sisällä parabeenejä tai väriaineita. Boksissa täysikokoinen tuote arvoltaan 12,9€. JATKOON!



Boksin toinen kasvoputsari oli Ziajan suositusta vuohenmaito sarjasta. Tämä on entsyymikuorinta, joka on saanut innoituksen korealaisesta kosmetiikasta. Putsari on rakeeton ja kuorii ihoa hellävaraisesti sopien kaikille ihotyypeille. Tämäkin tuote on täysikokoinen ja arvoltaan 8,9€. Itse olen ihastunut kovin Ziajan tuotteisiin ja marraskuun boksista tullut kasvovoide on käytetty loppuun jo ajat sitten. Tosi kiva saada testiin myös sarjan kasvoputsari. Tässä oli mieto mutta raikas tuoksu.



Boksista löytyi myös minikokoinen Himalaya Herbals purifying Neem- puhdistusgeeli. Tuote syväpuhdistaa ihoa ja tuotekuvauksen mukaan tämä sopii etenkin rasvoittuvalle iholle. Täysikokoinen tuote 150 ml maksaa 6€, näytekoossa oli 15 ml joten tämän arvo boksissa oli alle euron. Ihan jännä kuitenkin testata tätäkin, koska tykkään käyttää puhdistusgeelejä päivittäin. Merkki on minulle ennestään tuntematon.



Boksin ainoa meikkituote oli Cougar the 3 shades of nude- luomiväripaletti. Se sisälsi kolme shimmeria sävyä: tummanruskean, pronssin ja kultaisen. Sävyt oli tosi kiva ja näillä saa hyvin tehtyä smokey eye meikin ja pieni pakkaus on kätevä etenkin matkoilla, jos mukana ei halua raahata isoja paletteja. Tässä oli tosi kivat sävyt, joten pidän tämän itselläni ja testaan minkälaisia meikkejä tällä saa. Sävyt ovat kauniit varmasti myös ihan yksinään helpossa päivämeikissä. Täysikokoinen tuote 6 sävyllä maksaa 13 dollaria eli tämän arvo on noin 6 dollaria. Merkistä en ole ennen kuullut, joten mielenkiinnolla testaan luomivärin laatua. Oli kuitenkin mahtavaa saada boksista jotain uutta merkkiä meikkien saralla vaihteluna ainaiselle Manna Kadarille. Iso plussa siitäkin!


Kokonaisuutena tammikuun boksi oli minusta tosi onnistunut. Boksin arvo oli noin 44€ joten rahalle sai hyvin vastinetta ja ilahduttavaa oli saada näin monta täysikokoista tuotetta. Ihana myös, että boksissa oli vihdoin myös joku meikkituote joka oikeasti voisi tulla päivittäiseen käyttöön. Myös uusia merkkejä näkyi tämän kuun boksissa, joten toivottavasti linja jatkuu samana ja näemme tulevinakin kuukausina yhtä hyviä ellei parempia bokseja. Helmikuussa onkin luvassa hiuspainotteinen boksi. Toivottavasti kuitenki mukaan mahtuu myös jotain muuta ettei koko boksi ole täynä vain pelkkiä hiustuotteita.


Mitä mieltä olette uudistuneesta Bettestä? Vakuuttiko?
4 kommenttia on "Bettebox tammikuu 2019"
  1. Tämä boksi on kyllä selvästi tasokkaampi kuin aiemmat :) Itsellä ei ole tällä hetkellä Bette-tilausta meneillään, mutta jos sama taso jatkuu, uusin tilaukseni varmasti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä, ainakin joulukuuhun verrattuna boksi oli loistava. Toki olisin toivonut enemmän variaatiota tuotteissa eikä pelkkästään kasvoputsareita, mutta olkoon nyt kun kuitenkin molemmat kiinnostavia merkkejä. Toivottavasti taso pysyy jatkossa. Mullakin on tilaus maaliskuuhun asti, joten täytyy miettiä uusinko vai en, riippuen mitä seuraavat kuukauden tuo tullessaan :)

      Poista