tiistai 19. maaliskuuta 2019

Allure beauty box tammikuu


Vihdoinkin sain käsiini ensimmäisen Allure kauneusboksin. Olen näistä lueskellut muista blogeista ja boksit on vaikuttaneet tosi kivoilta, joten tammikuussa uskaltauduin vihdoin tilaamaan oman boksini. Boksi piti lähettää Suomeen Shipiton kautta ja boksin hinta ilman Shipiton toimituskuluja on 15$. Ensimmäisen kuukauden boksin tosin saa 10$ hintaan. Boksi on yleensä samanlainen kaikille, mutta muutamia variaatiotuotteita voi olla mukana. Jokainen uusi tilaaja saa ensimmäisen boksin mukana myös yllätyslahjan. Minulla se olisi ollut kiva punainen kynsilakka, mutta Shipiton kautta ei kynsilakkoja voi kuljettaa, joten se otettiin laatikosta pois jo ennen toimitusta. Se vähän harmitti, mutta ei voi mitään. Kurkataanpa mitä tammikuun boksi sisälsi.


Tuotteet oli pakattu tällaiseen punaiseen läpinäkyvään muoviseen pussukkaan, jonka laatu oli aivan susisurkea. Pussi oli nimittäin jo laatikon avatessa revennyt molemmista sivusaumoista, joten tämä menee valitettavasti suoraan roskiin. Outo valinta muutenkin, sillä nykyään maailma hukkuu muoviin, joten koen tämän vähän epäeettiseksi varsinkin, kun tuote on rikki ja se menee suoraan roskikseen. Saa nähdä, tuleeko tällainen muovipussi joka kuukausi boksin mukana.


* Amika Soulfood nourishing mask ~ 28$/60ml

Heti käteeni ottama ensimmäinen tuote oli Amikan täysikokoinen hiusnaamio. Tätä naamiota pidetään hiuksissa noin 5 minuuttia, jonka jälkeen hiusten pitäisi tuntua pehmeiltä ja pörröisyyden pitäisi olla mennen talveen lumia. Tässä on aivan super herkullinen makeahko tuoksu, joka oli todella mun mieleen. Naamio sisältää mm. jojobaöljyä ja tyrnisiemen öljyä, jotka kosteuttavat tehokkaasti hiuksia. Tämän tilalla boksissa oli liikkeellä vaihtoehtona kaksi mini beautyblenderiä, mutta olen itse tosi iloinen että sain juuri tämän naamion. Luonnonkiharat huikset ovat jo luonnostaan herkästi kuivuvat, joten tällaiset kosteuttavat täsmätuotteet ovat mulla kovassa käytössä.


* Ouai scalp & body scrub ~ 4,5$/30g

Ouai on mulle jo tuttu merkki ja tällä hetkellä käytössä löytyykin merkin hiussuihke. Tässä oli miellyttävä tuoksu ja tuotetta käytetään sekä vartalon että hiuspohjan kuorintaan. Kuorivana ainesosana toimii sokeri. Tämä voi jopa auttaa hiuksia kasvamaan terveellä tavalla kuivattamatta hiuksia tai hiuspohjaa. Kuulostaa mielenkiintoiselta tuotteelta, mutta toivon etteivät sokerirakeet tarraa hiuksiini. Katsotaan miten tämä käytössä toimii.


* Sunday Riley C.E.O glow face oil ~ 40$/15ml
* Sunday RIley A+ high-dose retinoid serum 22,6£/8ml

Oi oi, kaksi Sunday Rileyn tuotetta samassa boksissa, huikeaa!! Vasemmalla oleva lasipullo on kasvoöljy, joka tuoksui hieman yrttiselle tai ehkä häivähdys eteerisiä öljyjä. En ole aikaisemmin ollut mikään suuri kasvoöljyjen fani, koska aikaisemmin käyttämäni öljyt ovat jättäneet kasvot todella öljyisiksi ja se tunne ei minusta ole kovinkaan mieluinen. Testasin tätä heti eilen illalla ja ihastui tähän välittömästi, koska tästä ei iho jää lainkaan märän öljyiseksi vaan tuntuu, että öljy imeytyy ihoon välittömästi. Vaikutti siis kevyeltä öljyjltä, joka varmasti lukitsee seerumit ja voiteet hyvin kasvoihin, mutta ei siltikään jätä kasvoja liian öljyisiksi. Tämä on kiva tuote!

Toinen Sunday Rileyn tuote oli retinoidia sisältävä seerumi. Seerumit kuuluu mulla jokapäiväiseen ihonhoitorutiiniin ja otankin mielelläni testiin tämän uuden seerumin. Retinolihan on ihonhoidossa oikea ihmeaine, sillä se tasoittaa ihoa ja saa sen uusitumaan tehokkaasti. Täysikokoinen purkki maksaa 85$/30ml joten kyse on todella arvokkaasta tuotteesta. Testaan avoimin mielin ja todella suurella mielenkiinnolla tätä tuotetta.


* Doucce relentless matte lip crayon sävyssä winterberry ~ 22$

Olen viimeaikoina innostunut kovasti näistä kynämallisista huulipunista. Tässä on tosi kiva tumma marjaisen punainen sävy, joka liukuu huulilla vaivattomasti ja on kauniin pigmenttinen. Myös pysyvyys vaikuttaa hyvältä, joten tästä taitaa tulla yksi mun lemppari kynistä. Nämä on niin vaivattomia arkikäytössä kun kynistä irtoava väri pysyy huulilla pitkään eikä työpäivän aikana tarvitse pelätä, että väri sulaa pitkin naamaa ja näyttää epäsiistiltä. Tätä voi myös kerrostaa yhdessä vaaleamman värin kanssa ja testasinkin tätä yhdessä helmikuun lookfantasticin mukana tulleen kynähuulipunan kanssa ja värit sopivat mainiosti yhteen.


* Mally shadow stick extra sävyssä burnished bronze ~ 25$

Tämä oli boksin vähiten kiinnostava tuote, jonka tulen todennäköisesti antamaan eteenpäin. Tämä on siis kynän mallinen luomiväri ja sävy on todella tumma bronssi. Sävy ei ole se oma lemppari vaikka onkin todella pigmenttinen ja levittyy helposti. Kynä on pyöritettävä, joten terotinta ei tarvitse käyttää, mistä iso plussa. Sävy on kuitenkin niin tumma että pelkästään tätä en käyttäisi luomella vaan enemmänkin varjostusvärinä.  Alla olevassa kuvassa näkyy swatchit niin tästä luomivärikynästä kuin huulikynästäkin.



Ensimmäinen Allure boksi oli todella vakuuttava, sillä boksi sisälsi kolme täysikokoista tuotetta ja kolme matkakokoista tuotetta. Boksin kokonaisarvo oli 142$ ja maksoin tästä 10$, joten rahoille sai hurjan paljon vastinetta. Ainoastaan yksi tuote oli sellainen mistä en pitänyt, mutta kokonaisuus yllätti minut positiivisesti joten jatkan Alluren tilaamista jatkossakin ja katson mihin suuntaan boksi kehittyy.

Mikä tuote vaikutti boksissa mielenkiintoisimmalta?
2 kommenttia on "Allure beauty box tammikuu"
  1. Tuo muovinen pussukka oli tosiaan harmillinen. Laitoin palautetta siitä.

    Ennen ne pakkausrasiat sentään olivat tukevaa tekoa ja niitä oli hyvä käyttää kaikenlaisten pikkutavaroitten säilytykseen, mutta nyt tulee pakkauksesta vain roskaa, mikä ei ole kiva.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, tuo on kyllä tosi ikävä juttu! Voisin itsekin laittaa palautetta. Josko ne palautteiden perusteella sitten vaihtaisivat pahvilootat takaisin

      Poista