maanantai 11. maaliskuuta 2019

Lookfantastic beautybox maaliskuu - In the spotlight

Lookfantasticin maaliskuun kauneusboksin teemana oli parrasvaloissa oleminen ja tiimi oli valinnut mukaan lemppari tuotteensa toivoen, että niistä tulisi meikkipussisi uusia suosikkeja. Vaikka LF boksit ovatkin kuukausi toisensa perään yllättäneet minut huikeudellaan, oli tämä maaliskuun boksi minusta aivan omaa luokkaansa. Mukana on upeita tuotteita suosikki merkeiltä ja muutama uusikin tuttavuus mahtui joukkoon. Minusta tuntuu, että LF boksi paranee kuukausi kuukauden jälkeen ja sisältö on aina vain tarkemmin mietitty onnistunut kokonaisuus. Toivottavasti sama meno jatkuu, koska todellakin pidän tästä!


Boksi sisälsi kolme täysikokoista tuotetta ja kolme matkakokoista tuotetta. Kaikki kuitenkin sen verran reilun kokoisia, että testattavaa riittää ja varmasti saa muodostettua tuotteesta oman mielipiteen. Lisäksi mukana tuttuun tapaan Britti Elle sekä LF oma esittelylehtinen, jossa tuotteista on kerrottu tarkemmin. Seuraavaksi asettelen parrasvaloihin tämän kuukauden tuotteet 💫


* Rituals of Sakura soothing hand balm ~ 9,5€

Ah, Rituals! Tämä kirsikankukka tuoksu on ihana ja voiteen koostumus samettisen pehmeä, kuten kaikissa tämän merkin tuotteissa. Vaikka olen aikaisemmin kertonut, etten pitänyt sarjan vartalovoiteen tuoksusta koska se oli aavistuksen liian voimakas ja sai minut voimaan pahoin, niin minusta tuntuu että tässä on hivenen vaisumpi tuoksu kuin samaisessa vartalovoiteessa. Toki tässäkin tuoksu on moniin muihin käsirasvoihin verrattuna paljonkin voimakkaampi ja se viipyilee iholla vielä pitkään levityksen jälkeen, niin jostain syystä minulle ei tätä testatessa tullut lainkaan samanlainen yököttävä olo kuin vartalovoiteen kanssa. Ehkä tätä pystyisi siis käyttämään. Joka tapauksessa vaikka tuoksu onkin voimakas, se on silti todella herkullinen! Tuote tuli täysikokoisena.


* EOS lip balm organic strawberry sorbet ~ 8€

Ai että mikä söpö huulirasva munan muotoisessa kotelossa. Tämä ei ole minulle tuttu merkki, mutta vaikuttaa kivalta tuotteelta vaikka kyse onkin vain huulirasvasta. Tämä tuoksuu mansikalta ja pieni sipaisu huulille riittää saamaan ne pehmeiksi. Voide tuntuu pysyvän huulilla ikuisuuden ja huulet tuntuvat hyvin kosteutetuilta. Tämä tulee nyt heti paikalla joka päiväiseen käyttöön. Harmi, ettei tämä tullut jo tammikuussa, kun kovilla pakkasilla huulille olisi kaivannut tämän kaltaisia hoitavia tuotteita. Tuotteen ainesosista 95% on peräisin luonnosta. Huulivoiteessa on käytetty mm. oliivi-, kookos- ja jojobaöljyjä sekä sheavoita, jotka hoitavat huulia. Lisäksi tuotteessa on myös mehiläisvahaa, joka tekee huulten pinnalle ohuen kalvon ja estää näin kosteuden haihtumisen pois.



* Madara Smart Anti-pollution charcoal & mud repair mask ~ 6e / 12,5ml

Tämä aktiivihiiltä ja mutaa sisältävä tehonaamio lupaa poistaa epäpuhtaudet tukkeutuneista ihohuokosista ja aktivoida solujen uusiutuminen. Muta sisältää runsaasti vitamiineja, aminohappoja ja antioksidantteja, jotka ovat iholle välttämättömiä ainesosia. Tuote on vegaaninen ja sopii kaikille ihotyypeille. Tätä levitetään kasvoilla, annetaan vaikuttaa 5-10min, huuhdellaan pois ja voilá olet kuin uudesti syntynyt.



Morphe mini highlihter in spark ~ 8€

Suuri highlihter fani täällä hei! Ihanaa, että boksista löytyi taas joku meikkituotekin. Vaikka viime kuussa boksista paljastui Sleekin kasvopaletti, josta löytyi myös highlighter niin ainakaan minua ei haitannut lainkaan että myös tässä boksissa tuli kasvojen korostukseen tarkoitettu tuote. Tässä on upea kultainen hehku, joka ei kuitenkaan iholla ole liian glitterinen vaan antaa juuri sopivan kauniin hehkun ja korostuksen poskipäille. Tykkään kovasti!


* Omorovicza cleansing foam ~ 12€/30ml

Olipas kiva yllätys saada taas yksi tuote testiin tältä yleelliselta ihonhoitomerkiltä, jonka tuotteita en iki päivänä ainakaan opiskelijabudjetilla pystyisi itse ostamaan. Tämä vaahtoava kasvoputsari poistaa meikin kasvoilta ilman hankausta ja vaurioittamatta ihoa. Tätä tarvii ohjeen mukaan aivan pienen määrän, joten katsotaan miten tämä käytännössä hommansa hoitaa. Ainakin merkin mutaputsari on toiminut hyvin, joten oletan myös tämän pystyvän samaan. Täysikokoinen tuote maksaa 60€, hui.'


* The Ordinary Hyaluronic acid 2% + B5 ~ 10€

Tämä The Ordinaryn hyaluronihapposeerumi tuli täysikokoisena tuotteena, mistä ole todella iloinen koska mulla ei ole tällä hetkellä kaapissa yhtään seerumia. Merkillä on paljon kulttimaineeseen nousseita tuotteita ja hinta-laatusuhteen perusteella en ihmettele sitä laisinkaan. Tämä seerumi sisältää kolmenlaisia hyaluronihappomolekyylejä, jotka eri kokoisina pystyvät imeytymään eri ihokerroksiin saaden ihon kosteutettua tehokkaammin ja syvemmältä. Tuotteen sisältämä B5-vitamiini auttaa ihoa pysymään kosteutettuna. Tämä otan illalla välittömästi testiin ja mikäli ihastun niin tilaan varmasti jatkossakin lisää. Ei nimittäin mikään överi hintava tuote tämä.


Viimeisenä vielä sneak peek time. Jokaisessa LF boksin mukana tulevassa lehtisessä on aina sneak peak seuraavan boksin yhteen tuotteeseen. Tällä kertaa sitä ei ollut, vaan sneak peak paljasti, että heiltä on tulossa pääsiäis teemalla myyntiin "Beauty Egg" nimeä kantava rasia. Rasian sisään on pakattu seitsemän kauneustuotetta kuvassa näkyviin upeisiin pääsiäismunan näköisiin rasioihin. Rasia itsessään on jo aivan super söpö ja nuo munatkin vielä! Mun on aivan pakko saada tämä ellei boksi ole hinnoiteltu aivan överiksi. Toivottavasti ei, koska tämä pääsiäis edition vaikuttaa todella hauskalta. Mikäli LF boksi alkoi kiinnostaa, omasi voit tilata tästä (en hyödy linkin klikkailusta mitenkään). Maaliskuun boksi näyttäisi olevan vielä myynnissä.

Maaliskuun boksin tuotteiden arvoksi sain noin 54€, joka on alhaisin arvo hetkeen. Aina tuotteiden arvo ei kuitenkaan kerro siitä, kuinka kivoja tuotteet ovat ja minusta tämä boksi oli todella onnistunut vaikka arvo jäikin hieman matalaksi. Nyt odotan huikealla lapsen innokuudella tuota pääsiäismuna boksia myyntiin!!!

Aiotko sinä ostaa oman pääsiäismuna boksin?

Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti